DAGENS LUNCH


V.26

Måndag

Stekt rödspättafilé med Skagensås, kokt potatis och halstrad sparris.
Krämig spagetti carbonara med tomatsallad.

Tisdag

Pocherad torskfilé med skirat smör, riven pepparrot och gröna ärtor.
Fläsknoisette med stekta kantareller, färskpotatis och örtsås.

Onsdag

Fisklasagne med vitkålssallad.
Kyckling schnitzel med rödvinssås, stekt potatis, citron och kaprissmör.

Torsdag

Stekt gösfilé med vitvinssås, kokt potatis, räkor och blancherad purjolök.
Tunnskivad kassler med potatissallad och sommar grönsaker.

Fredag

Halstrad laxfilé med ört hollandaise, råstekt potatis och grönsaker.
Grillad entrecote med bearnaisesås, hasselbackspotatis, och grillad tomat.

Alltid på menyn

Saffransdoftande fisk & skaldjurssoppa serveras med aioli.
Caesarsallad med grillad kyckling, bacon, krutonger & parmesan ost.


Mån-Fredag 11:30-14:00

Pris 89 kr