Veckans lunch

Vecka 16

Måndag

  • Stekt spättafilé med skagenröra, broccoli och kokt potatis.
  • Baconlindad kycklingfilé med örtsmör, ratatouille och råstekt potatis.

Tisdag

  • Pocherad torskfilé med vitvinssås, ört/- potatisstomp haricots Vertes.
  • Raggmunk med stekt fläsk och lingon.

Onsdag

  • Gravad lax med ljummen hovmästarsås, kokt potatis och vårsallad.
  • Nötfärsbiffar med kantarellsås, kokt potatis och broccoli.

Torsdag

  • Halstrat fiskspett med sojaglaze, nudelsallad och mango crème.
  • Långkokt mustig högrevsgryta med kokt potatis och pressgurka.

Fredag

  • Grillad scampi med risotto och italiensk bönsallad.
  • Fläskfilé med pepparsås, stekt potatis och broccoli.

Alltid på menyn

  • Saffransdoftande fisk & skaldjurssoppa serveras med aioli.
  • Caesarsallad med grillad kyckling, bacon, krutonger & parmesan ost.

Mån-Fredag 11:30-14:00

Pris 89 kr