Veckans lunch

Vecka 4

 

Måndag

  • Pytt Bellman med stekt ägg och rödbetor.
  • Pocherad torskfilé med kokt potatis, skaldjurssås och broccoli.

Tisdag

  • Stekt fläsk med löksås, kokt potatis och saltgurka.
  • Halstrad laxfilé med Hollandaisesås, kokt potatis och italiensk morotssallad.

Onsdag

  • Ugnsgratinerad falukorv med potatispuré och grönsakspytt.
  • Stekt rödspätta Grenoble med kokt potatis, rödbetor, kapris och brynt smör.

Torsdag

  • Rimmad oxbringa med rotmos och bön/- lökfräs.
  • Halstrad gösfilé med citronbräserad

Fredag

  • Helstekt kalvrostbiff med hasselbackspotatis, rödvinssås och broccoli
  • Scampispett med risotto toppad med parmesanost.

 

Alltid på menyn

  • Saffransdoftande fisk & skaldjurssoppa serveras med aioli.
  • Caesarsallad med grillad kyckling, bacon, krutonger & parmesan ost.

Mån-Fredag 11:30-14:00

Pris från 72 kr